Η 35χρονη καθηγήτρια από το Γουέντοβερ στο Μπάκιγχαμσαϊρ έκανε σεξ με τον έφηβο μαθητή σε ένα χωράφι.
Η ίδια αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του μαθητή, χρησιμοποιώντας το ύψος της ως δικαιολογία που το συμβάν δεν θα μπορούσε να συμβεί αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο.
«Καταχραστήκατε την εμπιστοσύνη ενός παιδιού το οποίο έπρεπε να φροντίζετε και το εκμεταλλευτήκατε για τη δική σας σεξουαλική ικανοποίηση» είπε ο δικαστής ανακοινώνοντας την ποινή σε βάρος της Μπάρμπερ.
Η 35χρονη του είχε επίσης στείλει topless φωτογραφίες της στο Snapchat, τις οποίες ο μαθητής κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο.
Ο μαθητής είπε ότι τον στιγμάτισε το γεγονός και επηρέασε τα αποτελέσματα στις εξετάσεις του σχολείου του.
Η Μπάρμπερ άκουσε ανέκφραστη την ετυμηγορία του δικαστηρίου, μετά από 10 ώρες και 39 λεπτά που διήρκεσε η συνεδρίαση.
Με πληροφορίες από Daily Mail
Διαβάστε ακόμα
- Η Κλέλια Ανδριολάτου στις πηγές Λούρου: Οι βουτιές μέσα στο καταπράσινο τοπίο
- «Κομήτης αναγούλας»: Κάτω τα χέρια από τα ελληνικά φέριμποτ
- Πώς θα πληρώσετε τον καφέ και το νερό στο μισό σε αεροδρόμια, πλοία και γήπεδα
- Ο «μάστορας» στις φιγούρες Τσουβέλας ξαναχτύπησε σε πανηγύρι κι έκανε το τσιμέντο να τρίζει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.