Τη στήριξη στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας εκφράζει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι ο αγωγός Euro-Asia Interconnector ακολουθεί μια αποδοτική και ευέλικτη διαδρομή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για την μεταφορά ηλεκτρισμού αλλά και ως πλατφόρμα εκμετάλλευσης άλλων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επανέλαβε τη θέση ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν τις προσπάθειες για τη μείωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, χαιρετίζοντας την επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Διαβάστε Ακόμα:
Γαλλία: Σε καραντίνα για ακόμα έναν μήνα το Παρίσι
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
- Τα απάνθρωπα βασανιστήρια και η άγρια δολοφονία του μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου
- Καιρός: «Φούρνος» η χώρα από Κυριακή με 42άρια και ανέμους 8 μποφόρ - Πότε κορυφώνεται το διήμερο «φωτιά»
- Ο Δημήτρης Κόκοτας ξεκόλλησε με τον πιο διακριτικό τρόπο τις αφίσες του από τα εφηβικά μας δωμάτια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.