Στοιχεία που δείχνουν πως οι ΗΠΑ έχουν στοιχεία για UFO που σπάνε το φράγμα του ήχου και καθιστούν αδύνατο τον εντοπισμό τους από την ανθρώπινη τεχνολογία, αποκάλυψε ο πρώην διευθυντής της εθνικής υπηρεσία πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ.
Ο Ράτκλιφ είπε πως πολλά από τα περιστατικά δεν έχουν ακόμη εύκολη εξήγηση.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πάρει από τον περασμένο Δεκέμβριο προθεσμία ώστε να ετοιμάσουν μία σχετική έκθεση, κάπου που αναμένεται να δημοσιευθεί στις αρχές του καλοκαιριού.
Αυτή η έκθεση πρέπει να εντοπίσει, μεταξύ άλλων, τυχόν απειλές που δημιουργούνται από μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα και εάν ενδέχεται να αποδοθούν σε ξένους αντιπάλους.
Σε βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, φαίνονται UFO να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες και εκτελούν φαινομενικά αδύνατους εναέριους ελιγμούς.
Το πρώτο από αυτά τα βίντεο γυρίστηκε τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δύο τον Ιανουάριο του 2015.
Διαβάστε ακόμα
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.