Ο 12χρονος περπατούσε στο Μπράουνσβιλ όταν άγνωστοι τον άρπαξαν και τον έβαλαν με τη βία σε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Ο δράστης οδήγησε σε κοντινή απόσταση, κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί και έπειτα το πυροβόλησε και το παράτησε.
Λίγο αργότερα, ένας άνδρας που ήταν με το ποδήλατό του στην περιοχή άκουσε το παιδί να φωνάζει βοήθεια και σταμάτησε για να το βοηθήσει.

«Τον έφερα σε ένα μαγαζί εδώ κοντά για να καλέσω την αστυνομία. Είχε τις αισθήσεις του αλλά μετά κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο και είπε ότι τον πυροβόλησαν» περιέγραψε στα τοπικά ΜΜΕ ο άνθρωπος που τον βοήθησε.
Στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται το 12χρονο αγόρι να αιμορραγεί στο κεφάλι και να παραπατά προτού πέσει στο δρόμο.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Πηγή: Daily Mail
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.