Ο κορονοϊός πραγματοποιεί «επέλαση» στην Τουρκία, καθώς σήμερα εντοπίστηκαν 40.806 νέα κρούσματα και είναι ο υψηλότερος αριθμός από την αρχή της πανδημίας.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία συνολικά τα κρούσματα σε όλη τη χώρα ανέρχονται στα 3,358 εκατομμύρια.
Επίσης, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες έχασαν τη ζωή τους 174 άνθρωποι. Από την αρχή που ξεκίνησε ο εφιάλτης του κορονοϊού, στην Τουρκία έχουν χάσει τη ζωή τους 31.713 πολίτες.
- Αποστολία Ζώη: Με ράστα μαλλιά στη Ζανζιβάρη - «Νιώθω σαν βασίλισσα της ζούγκλας»
- Συγκλονίζει Έλληνας κάτοικος στο Νεπάλ: «Αποκολλήθηκε βράχος από τον παγετώνα και πήρε σβάρνα χωριά, γέφυρες, σχολεία»
- Δημήτρης Κόκοτας: «Καταλάβαινε, αντιδρούσε, δεν υπήρξε μέρα που δεν πήγα να τον δω», λέει η σύζυγός του
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.