Η Γιασμίν Γουόκερ θέλησε να «ξεφτιλίσει» έναν πρώην της επειδή της είπε ότι ήθελε να μείνουν φίλοι. Έτσι ανέβασε στο Instagram μία γυμνή του φωτογραφία μαζί με emojis που γελούσαν.
Το ποστ έφτασε στα χέρια του θύματος, ο οποίος την ικέτευσε να το κατέβασε και της είπε ότι θα πήγαινε στην αστυνομία. Όπως ακούστηκε στη δίκη, η Γουόκερ διέγραψε τη φωτογραφία έπειτα από 11 λεπτά.

Σύμφωνα με τη Sun, η Γουόκερ φέρεται έπειτα να έστειλε μήνυμα στο θύμα λέγοντάς του «δε φταίω εγώ που έχει μικρό πέος και είσαι κακός στο κρεβάτι».

Η Γουόκερ αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι ανέβασε τη φωτογραφία κατά λάθος αλλά καταδικάστηκε «για να ξέρουν όλοι ότι το reverge porn είναι σοβαρό αδίκημα».
Πηγή: Daily Star
- Δύο συλλήψεις για την τραγωδία στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου: Τα ερωτήματα που «βασανίζουν» τις αρχές
- Κατερίνα Λιόλιου: Πολύ πριν τον Λογαριασμό ξεσήκωνε το Στην Υγειά Μας τραγουδώντας «Του Αγοριού Απέναντι»
- «Κλείνει ένας τόπος που δίνει ζωή»: Η περιοχή στην καρδιά της Ελλάδας που μένει χωρίς σχολείο
- «Τους θεωρούσαμε ψωνάρες»: Ρωτήσαμε πώς είναι οι Αθηναίοι στα μάτια όσων έχουν μεγαλώσει στην επαρχία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.