Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βρετανική αστυνομία απηύθυνε έκκληση για πληροφορίες μετά την κλοπή στην Αγγλία του «μεγαλύτερου κουνελιού στον κόσμο», το οποίο, μάλιστα, είχε καταχωρηθεί στο βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Ντάριους - ένα κουνέλι 1,29 μέτρων του είδους γίγαντας της Φλάνδρας - εκλάπη από τον περιφραγμένο χώρο στον οποίο βρισκόταν στον κήπο των ανθρώπων που το φροντίζουν στο Στόλτον του Γούστεσερ, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή το ξημέρωμα.

Αποζημίωση σε όποιον βρει τον Ντάριους

Η ιδιοκτήτριά του, Ανέτ Έντουαρντς, υποσχέθηκε σε μήνυμά της στο Twitter να δώσει αποζημίωση 1.000 στερλινών (1.156 ευρώ) σε όποιον το βρει και το επιστρέψει, διευκρινίζοντας ότι το κουνέλι της είναι 11 ετών και άρα υπερβολικά μεγάλο σε ηλικία για αναπαραγωγικούς σκοπούς.

https://twitter.com/maycats56/status/1381361639556005893?ref_src=twsrc^tfw

«Κάθε ζώο είναι ένα αναντικατάστατο πλάσμα», δήλωσε στην εφημερίδα Daily Telegraph η 68χρονη Έντουαρντς, πρώην μοντέλο του Playboy.

Σύμφωνα με την ίδια, λόγω της προχωρημένης του ηλικίας, ο Ντάριους ακολουθεί ειδική διατροφή χωρίς την οποία κινδυνεύει να πεθάνει.

https://www.youtube.com/watch?v=1Fo236Hfaqs
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.