Εκτός σχολείου έμεινε ένας 55χρονος δάσκαλος, ο Ρίτσαρντ Γκλεν, στην Αγγλία μετά από τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για μία εκδρομή των μαθητών του στην Κεντρική Αμερική. Ο καθηγητής υπολογιστών ήταν υπεύθυνος και συνοδός μιας ομάδας μαθητών 16 ως 18 ετών. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που φιλοξενούν βρετανικά Μέσα, μέθυσε και πήγε μαζί με τους μαθητές του σε στριπ κλαμπ!
Ο πατέρας δύο παιδιών, φέρεται ακόμα να είχε... περίεργη συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκα συνάδελφό του που μοιράζονταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Όπως είπαν μαθητές έγινε αρκετά επιθετικός απειλώντας να κλωτσήσει ή και να σκοτώσει κάποιους εξ αυτών, ενώ ο ίδιος το επόμενο πρωί δεν θυμόταν τίποτα. Όταν έγιναν γνωστά τα γεγονότα ο Γκλεν απομακρύνθηκε από τη θέση του στο σχολείο Longridge Towers ενώ του επιβλήθηκε και πειθαρχική ποινή που του απαγορεύει να διδάξει για τα επόμενα τρία χρόνια.
Πηγή: dailymail.co.uk
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.