Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ειδησεογραφικό δίκτυο Αl Arabiya, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, το βράδυ της Δευτέρας (17/5) στο βόρειο Ισραήλ ήχησαν σειρήνες αεράμυνας, κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο οι οποίες προειδοποίησαν για εκτόξευση ρουκετών. Παράλληλα ο στρατός ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει ερευνά το περιστατικό.
Διαβάστε ακόμη: Μέρκελ υπέρ Ισραήλ: Καταδικάζουμε τις πυραυλικές επιθέσεις από τη Γάζα
Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 13 TV μετέδωσε πως ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες ειδησεογραφικών δικτύων έπεσαν περίπου 5-7 ρουκέτες, οι οποίες στόχευαν την περιοχή Misgav Am και όλες έπεσαν εντός της επικράτειας του Λιβάνου.
- Βενεζουέλα: Σοκάρουν τα βίντεο από τη στιγμή των σεισμών - Εικόνα απόλυτης καταστροφής
- Καλλιθέα: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 17χρονου
- Θρίλερ στο Αττικόν: Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που προσπάθησε να μπει με μαχαίρι στο δωμάτιο της Μάρως Κοντού
- Όλη η αλήθεια για το τέλος του Buongiorno από το Mega: Τα σενάρια για τη Σκορδά και τα ξαφνικά τηλέφωνα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.