Στους 62 νεκρούς ανέρχεται πλέον ο επίσημος απολογισμός από τις πλημμύρες που σάρωσαν πολλές τουρκικές πόλεις στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου, όπως ανακοίνωσαν το βράδυ της Κυριακής οι αρχές, καθώς συνεχίζονται επιχειρήσεις για τον εντοπισμό και τη διάσωση αγνοουμένων.
Οι πλημμύρες προκάλεσαν χάος σε βόρειες επαρχίες της Τουρκίας, τη στιγμή που οι αρχές ανακοίνωναν ότι οι πυρκαγιές είχαν τεθεί υπό έλεγχο αφού μαίνονταν επί δύο εβδομάδες στις νότιες παραλιακές περιοχές.
Πενήντα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες στην επαρχία της Κασταμονής, άλλοι εννέα στη Σινώπη και ένας στην Μπαρτίν, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD).
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- «Στάθηκα πάνω από το φέρετρό σου»: Συγκλονισμένη Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Η σχέση που την ένωνε με τον Μαζωνάκη
- «Νόμοι της Νυρεμβέργης» και σβάστικα: Όταν ο ρατσισμός έγινε νόμος και σύμβολο του κράτους
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σάλος με τις απαράδεκτες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια αφιέρωσης του Μάλαμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.