Αδέρφια, παιδιά μιας φτωχής οικογένειας, τα οποία πουλούσαν καρπούζια και έψαχναν φαγητό στα σκουπίδια για να επιβιώσουν ήταν οι δύο λαθρεπιβάτες που βρήκαν τραγικό θάνατο πέφτοντας από τις ρόδες του αεροπλάνου όπου είχαν γαντζωθεί για να φύγουν από το Αφγανιστάν και να σωθούν από τους Ταλιμπάν.
Διαβάστε ακόμη: Κάλεσμα Ε.Ε. και 20 ακόμη χωρών: «Προστατεύστε τις γυναίκες και τα παιδιά του Αφγανιστάν»
Τα αδέρφια ήταν 16 και 17 ετών τα οποία μπροστά στην απελπισία τους να φύγουν από τη χώρα γαντζωθεί σε αμερικάνικό αεροπλάνο. Σύμφωνα με τη Daily Mail, γείτονάς τους ανέφερε ο σοροί των δύο αδερφιών παραδόθηκαν στη μητέρα τους η οποία δεν έχει άλλα παιδιά και κανέναν κοντινό συγγενή.Το όνομα του ανθρώπου που τράβηξε το βίντεο δεν έχει γίνει γνωστό.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.