Περίπου 25 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο κατοικιών νωρίς το πρωί της Τρίτης, 28 Σεπτεμβρίου, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TT. Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε μέσω του ιστοτόπου της πως εργάζεται για την απομάκρυνση ανθρώπων που ζουν στην περιοχή.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως άρχισε έρευνα, αν και προς το παρόν δεν έχει υπόπτους. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανακοίνωσαν πως εργάζονται για να απομακρύνουν ανθρώπους από την περιοχή και για να κατασβέσουν εστίες φωτιάς στο κτίριο. «Διαμερίσματα και κλιμακοστάσια έχουν πληγεί. Προς το παρόν είναι ασαφές τι προκάλεσε την έκρηξη», ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Γκέτεμποργκ.
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
- Φωτιά τώρα στο Πήλιο: Επιχειρούν αεροσκάφη και επίγειες δυνάμεις
- Τουρισμός για όλους 2026 - 2027: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια
- Συνελήφθη ο αδελφός αντιδημάρχου στην Ψάθα: Έπεσε με το ΙΧ του στα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.