Κατέληξε ο Βρετανός βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος του πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα σε εκκλησία. Ο 69χρονος βουλευτής, Ντέιβιντ Αμές, που εκπροσωπούσε το Σάουθεντ Ουέστ του Έσεξ (ανατολική Αγγλία), δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στην εκκλησία των Μεθοδιστών Μπέλφεαρς. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη μετά την επίθεση και δεν αναζητεί άλλους υπόπτους σε σχέση με το συμβάν.
Το γραφείο του βουλευτή επιβεβαίωσε ότι ο Ντέιβιντ Αμές δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Mirror και το BBC, ο βουλευτής άφησε την τελευταία πνοή του! «Δέχθηκε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι», δήλωσε στο Reuters ο Τζον Λαμπ, τοπικός δημοτικός σύμβουλος που βρίσκεται στο σημείο. Πλάνα από ελικόπτερο που μετέδωσε το δίκτυο Sky News δείχνουν ένοπλους αστυνομικούς έξω από την εκκλησία καθώς και ασθενοφόρα.
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
- Ο Τσίπρας ανακοίνωσε ομάδα εργασίας για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων – Τα μέλη της
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.