Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς πουλά το ιδιωτικό του αεροσκάφος Boeing 767. Το «Bandit»,όπως αποκαλείται, διαθέτει τεράστιο σαλόνι, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ακόμη και αίθουσα μελέτης. Ο Ρωσοϊσραηλινός δισεκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων και του αγγλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου της Premier League, Chelsea F.C., αποφάσισε να αποχωριστεί την ιπτάμενη πολυτελή βίλα του: το ιδιωτικό Boeing 767-300ER (εγγεγραμμένο ως P4-MES).
Γνωστό ως «Bandit» (για το μαύρο περίγραμμα στο παρμπρίζ του πιλοτηρίου που το κάνει να μοιάζει σαν να «φοράει» μαύρη μάσκα που φορούν οι ληστές), το αεροσκάφος είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην κοινότητα των φανατικών της αεροπορίας.
Διαβάστε περισσότερα στο insider
- Eurovision 2026 - Τελικός: Νικήτρια η Βουλγαρία - Στην 10η θέση η Ελλάδα με τον Akyla
- Eurovision 2026: Πώς οι βαθμοί των επιτροπών κράτησαν χαμηλά τον Akyla και την Ελλάδα
- Μόνικα Ερτλ: Πώς η κόρη ενός ναζί έγινε ο «άγγελος εκδίκησης» του Τσε Γκεβάρα
- Χάρρυ Κλυνν: Ο κωμικός - προφήτης που ήταν πιο μεγάλος από την ίδια τη ζωή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.