Παρά τις τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν το Σαββατοκύριακο για φθηνό ψωμί στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να δείξουν πως η οικονομία της χώρας είναι σε σταθερή κατάσταση και πως η ζωή... θέλει καλοπέραση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια.
Διαβάστε ακόμη: Τουρκία - τουρκική λίρα: Ουρές για φθηνό ψωμί κάνουν οι Τούρκοι αλλά ο Ερντογάν ζητά να αναγνωριστούν τα Κατεχόμενα
Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη.
Η δε εφημερίδα Sabah μιλά για ένταση στα σύνορα, ενώ κατηγορεί την Ελλάδα ότι έχει μετατραπεί σε οπλαποθήκη των ΗΠΑ
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.