Μια υπόθεση για γέλια και για κλάματα αποκαλύφθηκε στην Ιταλία όταν ένας 50χρονος άνδρας στην πόλη Μπιέλα της βόρειας Ιταλίας πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έχοντας φορέσει... ψεύτικο χέρι σιλικόνης.
Είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το.
Στόχος του 50χρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να λάβει το σκεύασμα κατά της COVID-19. Προσπάθησε, μάλιστα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, να πείσει την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».
«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα.
Ο 50χρονος, όπως είναι φυσικό, θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.
- Στρατός: Νέα δυνατότητα για 9μηνη θητεία και αναβολή χωρίς πιστοποιητικό - Με ποια ΕΣΣΟ ξεκινά
- «Καμπάνα» εκατομμυρίων κατά της Ryanair από τον επιβάτη που βρέθηκε μισός έξω από το αεροπλάνο
- Σάλος στην Κένυα: Συντριβή ελικοπτέρου με θύματα αξιωματούχο του Εκουαδόρ και πολίτες των ΗΠΑ
- Ελένη Ράντου: «Γυναίκες, μη μασάτε!» – Η απάντηση στον ηλικιακό ρατσισμό και το μπικίνι στα 62
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.