Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα αγγείο που μοιάζει με χρωματιστό βάζο, δώρισε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με βίντεο που διέρρευσε ημέρες μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στα Τίρανα. Το δώρο φιλοτεχνήθηκε από τον ίδιο τον Αλβανό πρωθυπουργό και ο Ερντογάν απόρησε. 

Ράμα: Αυτό το έφτιαξα μόνος μου με τα χέρια μου.

Ερντογάν: Έχεις τέτοιο ταλέντο;

Ράμα: Μα είμαι ένας σοβαρός καλλιτέχνης! Αυτό είναι για το σπίτι σας, συμπλήρωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. 

«Αυτό προσέξτε το να μην πάθει κάτι», είπε ο Ερντογάν με τον αστυνομικό του να απαντά «μάλιστα κύριε, οι συνάδελφοί μου ξέρουν». Έδωσε, μάλιστα αυστηρές συστάσεις για να φτάσει πίσω στην Τουρκία με ασφάλεια. 

Για τη φιλία του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε νωρίτερα ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, αναφέροντας μάλιστα ότι «δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν αυτόν στη διεθνή πολιτική». «Όλοι με ρωτούν ποιος είναι ο λόγος που είμαστε φίλοι με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν», δήλωσε ο Ράμα. «Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν αυτόν στη διεθνή πολιτική. Κάνει ό,τι λέει και λέει ό,τι κάνει».