Μενού
  • Α-
  • Α+

Πληθαίνουν οι επιστολές δυσπιστίας των Συντηρητικών βουλευτών εναντίον του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, που κατηγορείται για διεξαγωγή και συμμετοχή σε κορονοπάρτι την περίοδο που υπήρχε σκληρό lockdown στη χώρα. Άλλος ένας βουλευτής του Συντηρητικού κόμματος δήλωσε σήμερα ότι δεν στηρίζει πλέον τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και κατέθεσε επιστολή δυσπιστίας σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη: Μπόρις Τζόνσον: Αποκάλυψη για ένα ακόμα πάρτι εν μέσω καραντίνας

«Τα πρότυπα στον δημόσιο βίο μετράνε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ πλέον να στηρίζω τον πρωθυπουργό», ανέφερε ο Άντονι Μάνγκνολ, που εκπροσωπεί το Τότνες, στη νοτιοδυτική Αγγλία, από το 2019. «Οι πράξεις του και οι μισοαλήθειες του επισκιάζουν την εξαιρετική δουλειά που κάνουν τόσοι άριστοι υπουργοί και συνάδελφοι. Κατέθεσε επιστολή δυσπιστίας», πρόσθεσε στην ανάρτησή του στο Twitter.

Πολλοί Συντηρητικοί βουλευτές έχουν ήδη καταθέσει τέτοιες επιστολές, με αφορμή τα κορονοπάρτι που γίνονταν στην επίσημη κατοικία του Τζόνσον, στην Ντάουνινγκ Στριτ, τα οποία ερευνώνται από την αστυνομία. Προκειμένου να ξεκινήσει η εσωκομματική διαδικασία καθαίρεσης του Τζόνσον θα πρέπει να κατατεθούν τουλάχιστον 54 επιστολές από βουλευτές των Συντηρητικών στο αρμόδιο κομματικό όργανο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.