Είναι μόνο μια από τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μια γυναίκα τραυματισμένη, με γάζες στο πρόσωπο και το αίμα της να φαίνεται από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία μετά τη σκανδάλη που τράβηξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Η γυναίκα έχει αίματα στο πρόσωπό της και στα χέρια της, έχει επιδέσμους στο κεφάλι και παρακολουθεί τις ρωσικές δυνάμεις να καταστρέφουν το σπίτι της. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα, όμως η απόγνωση από τον πόλεμο στο βλέμμα της τα λέει όλα: Απόγνωση, φόβος, αγωνία και ένα τεράστιο γιατί για τον πόλεμο.
Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: Στην καρδιά των βομβαρδισμών 150.000 ομογενείς - Το σχέδιο επιστροφής στην Ελλάδα
Η φωτογραφία που δημοσιεύει το πρακτορείο Anadolu έχει ληφθεί μετά το ρωσικό πλήγμα σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων έξω από το Χάρκοβο στην Ουκρανία.
Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρό ένα παιδί από τους βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο
Την ώρα, πάντως, που ο Πούτιν έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ουκρανία - με τους Ρώσους, όμως, να υποστηρίζουν πως δεν βομβαρδίζουν αμάχους και πόλεις, οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 100 (και από τις δύο πλευρές), μεταξύ των οποίων είναι και μικρά παιδιά. Ενα μικρό αγόρι βρέθηκε νεκρό μετά τον βομβαρδισμό που σημειώθηκε σε συγκρότημα κατοικιών στο Χάρκοβο στην ανατολική Ουκρανία. Και η αιματοχυσία δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με την Προεδρία της Ουκρανίας, περισσότεροι από 40 Ουκρανοί στρατιώτες και περίπου 10 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ περίπου 50 Ρώσοι έχουν εντοπιστεί νεκροί.
«Γνωρίζω ότι περισσότεροι από 40 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί και πολλές δεκάδες τραυματιστεί και γίνεται λόγος για γύρω στους δέκα νεκρούς αμάχους» σε όλη τη χώρα, δήλωσε ο Ολέξιι Αρεστόβιτς, σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Οι απώλειες αυτές προκλήθηκαν από αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς, εξήγησε.
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
- Ίδρυσε ο Μεταξάς το ΙΚΑ και καθιέρωσε το οκτάωρο; – Ακροδεξιοί μύθοι για τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου
- Μάχη με τη φωτιά στην Αττική για 5η ημέρα: Ολονύχτια κόλαση με αναζωπυρώσεις - Στάχτη 133.000 στρέμματα
- Δολοφονία influencer στο Μεξικό: Αρχηγός καρτέλ πίσω από το έγκλημα - Είχε παρατήσει τον γιο του η 23χρονη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.