Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ελτον Τζον σίγουρα ξέρει πώς να αγγίζει ψυχές. Θαυμάστριά του τραγουδιστή-τραγουδοποιού, η οποία ονομάζεται Ομπρεϊ Γουόρμουθ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok βίντεο με λεζάντα: «Όταν πηγαίνεις τη μαμά σου να δει τον Ελτον Τζον». Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από πέντε εκατομμύρια φορές στην πλατφόρμα βίντεο σύντομης μορφής, έχει χαρακτηριστεί ως «πολύτιμο» και «πλήρης ευφορία» από τους θεατές.

Στο βίντεο, η μαμά της Γουόρμουθ εκφράζει μια σειρά από συναισθήματα ακούγοντας τον Eλτον Τζον να τραγουδά. Υπάρχουν δύο εκδοχές του βίντεο που αναρτήθηκε: μία όταν ερμηνεύει το «Bennie and the Jets» και μία άλλη με τους ήχους από τον συναυλιακό χώρο. «Βιώνοντας τις παιδικές αναμνήσεις της μαμάς σου να “εκρήγνυνται στο κεφάλι της” και να νιώθεις πλήρη ευφορία» αναφέρεται σε σχόλιο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί χρήστες του TikTok «δάκρυσαν» όταν είδαν το βίντεο, στο οποίο η μητέρα της Γουόρμουθ κοιτάζει επίμονα και με ανοιχτό το στόμα στη σκηνή, καθώς οι άνθρωποι ουρλιάζουν και ζητωκραυγάζουν γύρω της. Οταν τα φώτα αλλάζουν για να σημάνουν την είσοδο του Ελτον Τζον, η μητέρα χάνει εντελώς την ψυχραιμία της και βγάζει μια μεγάλη, ενθουσιασμένη κραυγή.

Η Γουόρμουθ και η μητέρα της παρακολούθησαν τη συναυλία στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του Αγγλου μουσικού στις ΗΠΑ «Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour». Αλλοι σχολιαστές εξέφρασαν την ελπίδα ο ίδιος ο Σερ Έλτον Τζον να δει το βίντεο με τη σούπερ θαυμάστριά του.