Ενα ιδιαίτερα σκληρό βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το CNN με το αμερικανικό δίκτυο να υποστηρίζει πως πρόκειται για την εν ψυχρώ εκτέλεση δύο άοπλων Ουκρανών από Ρώσους στρατιώτες στα προάστια του Κιέβου, στα μέσα του περασμένου Μαρτίου. Οπως σημειώνεται το υλικό έχει προκύψει από τις κάμερες ασφαλείας ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα δύο θύματα των στρατιωτών.
Σύμφωνα με το CNN ο ένας άνδρας που πέφτει νεκρός ήταν ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας οχημάτων στην οποία έγινε η στρατιωτική επέμβαση και στη συνέχεια λεηλατήθηκε. Η οικογένεια του δεν θέλει να κατονομαστεί, δεν συμβαίνει όμως και με τον έτερο άνδρα που έχασε τη ζωή του. Ηταν ο 68χρονος φύλακας της επιχείρησης Λεονίντ Ολεξίγιοβιτς Πλιατς.
Μάλιστα, κόρη του δολοφονημένου ανέφερε πως δεν αντέχει να δει το βίντεο με τη στιγμή της εκτέλεσης και τα τελευταία δευτερόλεπτα του πατέρα της. Το φυλάει όμως ώστε να το δείξει στα δικά της παιδιά για να μην ξεχάσουν, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, πόσο άγριοι ήταν οι εισβολείς.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.