Ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε σε εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή Σμίθσμπουργκ, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ ανοίγοντας πυρ εναντίον εργαζομένων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σφαίρες του ενόπλου χτύπησαν αρκετά άτομα ενώ προς το παρόν δεν διευκρινίζεται η σοβαρότητα της κατάστασης των τραυματιών. Σημειώνεται πως το γραφείο του σερίφη κάνει λόγο για «πολλά θύματα».
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ο δράστης εξουδετερώθηκε από τις αρχές χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του. Σύμφωνα πάντα με τις τοπικές αρχές ο ένοπλος πλέον δεν αποτελεί κίνδυνο.
- Η Νίκαια ξενυχτά για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Συγκινητικές εικόνες από την αγρυπνία και το «αντίο» του κόσμου
- Αντί για τρένο, βγήκε καρβέλι: Το μυστικό που κρύβει ένας φούρνος σε ένα χωριό του Πηλίου
- Άγρια συμπλοκή στην Ανάβυσσο: Στο «κάδρο» των πυροβολισμών έξω από beach bar ο Αλκέτ Ριζάι
- Τα 10 καλύτερα κρυμμένα «μυστικά» του πλανήτη: Το ελληνικό νησί που σάρωσε την παγκόσμια λίστα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.