Νέο αιματηρό περιστατικό ένοπλης βίας συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος εισέβαλε, το απόγευμα της Πέμπτης (τοπική ώρα) σε ένα εργοστάσιο στο Μέριλαντ και άνοιξε πυρ αδιακρίτως εναντίον εργαζομένων!
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σφαίρες του ενόπλου χτύπησαν αρκετά άτομα ενώ προς το παρόν δεν διευκρινίζεται η σοβαρότητα της κατάστασης των τραυματιών. Σημειώνεται πως το γραφείο του σερίφη νωρίτερα έκανε λόγο για «πολλά θύματα».
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι αρχές συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος είναι ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.
«Στις 9 Ιουνίου 2022, περίπου στις 2:30 μ.μ. το Γραφείο Σερίφη της Ουάσινγκτον απάντησε στην Columbia Machine Inc., 12912 Bikle Road, Smithsburg, MD, για αναφορές ενεργού σκοπευτή. Μονάδες ανταποκρίθηκαν άμεσα και εντόπισαν 4 θύματα, εκ των οποίων 3 απεβίωσαν στο σημείο και ένα τραυματίστηκε σοβαρά. Ο ύποπτος διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος πριν την άφιξη των αστυνομικών. Η περιγραφή του κυκλοφόρησε γρήγορα σε επιπλέον μονάδες που ανταποκρίθηκαν και η Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ εντόπισε το όχημα του στην περιοχή Maplesville Road και Mount Aetna Road, ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη», αναφέρει στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Ουάσιγκτον.
- Εννέα ξεχωριστές προσωπικότητες ανέβηκαν στη σκηνή του PERSONAS και μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες
- Κόλαφος Πλακιά για Μάνεση: «Αλήτης!» - «Έκανα black χιούμορ για το ΟΑΚΑ» λέει ο δημοσιογράφος
- Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει ιστοσελίδα που έχει πάρει φωτογραφίες μας και μας έχει ξεγυμνώσει»
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.