Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Βλαντίμιρ Πούτιν θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα στην Τεχεράνη, σύμφωνα με το Anadolu. Ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Ρωσίας τη Δευτέρα (11/7) για το ζήτημα της Συρίας, του πολέμου στην Ουκρανία και για την επισιτιστική κρίση.
Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Καύσωνας απειλεί μεγάλο τμήμα της Ευρώπης – Πότε αναμένεται στην Ελλάδα - «Καμίνι» και η Κίνα
Η συνάντηση των δύο προέδρων, αλλά και του προέδρου του Ιράν, Ιμπραΐμ Ρεϊσί θα γίνει στις 19 Ιουλίου. Να σημειώσουμε ότι η Τουρκία είχε ανακοινώσει ότι ο Ερντογάν θα πραγματοποιούσε αυθημερόν επίσκεψη την ερχόμενη Τρίτη στο Ιράν, ενώ το Κρεμλίνο, μέσω του Ντμίτρι Πεσκόφ, ανακοίνωσε ότι στην Τεχεράνη θα βρεθεί και ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
- Τραγωδία στην Ψάθα: Ποιο ήταν το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων
- Ναταλία Γερμανού: Οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τα σενάρια που διαψεύδονται
- Ο τραγικός θάνατος του μεγάλου ρεμπέτη Γιάννη Παπαϊωάννου
- Θρίλερ στη Σύμη: Ιστιοπλοϊκό εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο -5 αγνοούμενοι και 3 ναυαγοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.