Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του ρωσικού φυσικού αερίου, το οποίο πλέον δεν φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες της Γερμανίας, οι Ρώσοι φέρονται να έχουν βρει άλλους τρόπους για να το... εξαντλήσουν αντί να το πουλήσουν! Ετσι, σύμφωνα με ΜΜΕ από τη Φινλανδία, που επικαλούνται δικές τους φωτογραφίες και βίντεο από την τις εγκαταστάσεις της Gazprom στην Αγία Πετρούπολη, οι Ρώσοι αποφάσισαν να καταστρέφουν τεράστιες ποσότητες φυσικού αερίου προκειμένου να μην το προωθήσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία - Ζελένσκι: Ζήτησε περαιτέρω κυρώσεις για τη ρωσική «πυρηνική τρομοκρατία» στη Ζαπορίζια 

Ετσι, με βάση τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ που αναπαρήγαγε η Welt στην εγκατάσταση που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Φινλανδία, τραβήχτηκαν βίντεο που δείχνουν τεράστιες φλόγες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας να βγαίνουν κοντά στο εργοστάσιο. Οπως επισημαίνουν τα ρεπορτάζ, κάτι τέτοιο δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν με τις φλόγες θα γίνονται ορατές ακόμα και από πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές επικαλούνται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την τουρμπίνα του Nordstream και πως όλα αυτά αποτελούν ένα σχέδιο του Κρεμλίνου για σαμποτάζ στα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης και γενικότερα της Δύσης λόγω των οικονομικών κυρώσεων που επέβαλαν στη Ρωσία Κομισιόν, ΗΠΑ και Βρετανία για τον πόλεμο στην Ουκρανία.    

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.