Μια ακόμα συνεδρίαση με σημαντικές απώλειες ήταν η χθεσινή για το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, εν μέσω ανησυχίας των επενδυτών για τις δεσμεύσεις της Fed που αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ Τζερόμ Πάουελ με στόχο την συγκράτηση του πληθωρισμού.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 643,13 μονάδων (–1,91%), στις 33.063,61 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 323,64 μονάδων (–2,55%), στις 12.381,57 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 90,49 μονάδων (–2,14%), στις 4.137,99 μονάδες.
- Δημοσκόπηση GPO: Άλλη κυβέρνηση ζητούν 7 στους 10 - Τι πιστεύουν οι πολίτες για Τσίπρα και Καρυστιανού
- Οι έδρες που θα έπαιρναν τα κόμματα σύμφωνα με τις τωρινές δημοσκοπήσεις: Ποια «βγάζουν» δικομματική κυβέρνηση
- Τέλος στους «φαρμακοποιούς - influencers»: Πρόστιμα και πειθαρχικό σε όσους ανεβάζουν βίντεο στα social media
- Μία λέξη που έλεγαν γλυκά οι γιαγιάδες μας, στα τουρκικά σήμαινε κάτι υβριστικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.