Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο πιλότοι της Air France τέθηκαν σε διαθεσιμότητα αφού έφτασαν να πιαστούν στα χέρια μέσα στο πιλοτήριο και μάλιστα κατά τη διάρκεια της πτήσης Γενεύη - Παρίσι, τον περασμένο Ιούνιο με το περιστατικό να βγαίνει από τα στεγανά της εταιρείας τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται το ελβετικό ειδησεογραφικό πρακτορείο La Tribune, ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης της πτήσης αρχικά είχαν μια διαφωνία και έφτασαν να ανταλλάξουν μπουνιές!

Διαβάστε ακόμη: Γκιουλσέν: Αποφυλακίστηκε η τραγουδίστρια στην Τουρκία - Οι όροι που της επιβλήθηκαν 

Μέλη του πληρώματος άκουσαν τον τσακωμό τους και έσπευσαν να τους χωρίσουν για την ασφάλεια όλων και μάλιστα ένα μέλος παρέμεινε στο πιλοτήριο για τους επιβλέπει μέχρι και την προσγείωση του αεροπλάνου με ασφάλεια. Το περιστατικό -ευτυχώς- δεν επηρέασε την πτήση, όπως δήλωσε η αεροπορική εταιρεία στο La Tribune.

Η είδηση του καυγά έγινε γνωστή μετά την έκδοση έκθεσης από την υπηρεσία αεροπορικών ερευνών της Γαλλίας, BEA, την Τετάρτη, στην οποία αναφέρεται ότι ορισμένοι πιλότοι της Air France δεν τηρούν με αυστηρότητα τις διαδικασίες κατά τη διάρκεια περιστατικών ασφαλείας. Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ξέσπασε ο καυγάς αυτός.