Τουλάχιστον πέντε νεκροί στρατιώτες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός απολογισμός της ισραηλινής πυραυλικής επίθεσης στα περίχωρα της Δαμασκού, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας (SANA).
«Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε στρατιωτών και υλικές ζημιές», αναφέρει το SANA επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές.
Στόχος της ισραηλινής επίθεσης φέρεται να ήταν το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και περιοχή στα νότια της συριακής πρωτεύουσας.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.