Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία μικρή στιγμής ηρεμίας εν μέσω του τυφώνα Ιαν που σαρώνει τη Φλόριντα, μία δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ και έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter, εξαιτίας της παράξενης εμφάνισης του μικροφώνου που κρατούσε. Η  Kyla Galer του NBC2 μετέδιδε το ρεπορτάζ για τον κυκλώνα Ιαν που σαρώνει τις τελευταίες ώρες την αμερικανική πολιτεία από ένα πάρκινγκ στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα, όταν στην κάμερα φάνηκε το μικρόφωνό της που ήταν καλυμμένο με ένα... προφυλακτικό. «Το NBC 2 χρησιμοποιεί προστασία στη μετάδοση κατά τη διάρκεια του κυκλώνα Ίαν», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την απορία αν επρόκειτο όντως για προφυλακτικό ή κάποιο άλλο είδος καλύμματος. Σε αυτά τα ερωτήματα έσπευσε να απαντήσει η Γκέιλερ με story της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Βραζιλία: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από κατάρρευση γέφυρας - Αυτοκίνητα έπεσαν σε ποτάμι

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν τι είναι αυτό στο μικρόφωνό μου. Είναι αυτό που νομίζετε. Ένα προφυλακτικό. Βοηθάει στην προστασία του εξοπλισμού. Αυτά τα μικρόφωνα δεν πρέπει να βραχούν. Φυσάει και βρέχει πολύ έτσι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να φορέσουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο», εξηγεί η ρεπόρτερ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο συνάδελφος της Γκέιλερ, Τζεφ Μπουτέρα, μοιράστηκε στο Twitter μια κοντινή φωτογραφία της Γκέιλερ με το μικρόφωνό της. «Χρησιμοποιούμε προστασία στο ρεπορτάζ για τον κυκλώνα» ανέφερε η λεζάντα της ανάρτησης. «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παραμείνει στεγνό ένα μικρόφωνο» εξήγησε ο δημοσιογράφος που, όπως και πολλοί συνάδελφοί του στη Φλόριντα τις τελευταίες ώρες, προσπαθούν να ενημερώσουν το κοινό αντιμετωπίζοντας εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες.