Μενού
  • Α-
  • Α+

Νηπιαγωγοί σε παιδικό σταθμό στις ΗΠΑ επιχειρούν να τρομοκρατήσουν μικρά παιδιά για να είναι φρόνιμα, με τα ίδια να κλαίνε με αναφιλητά, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ένα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με εργαζομένους σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή στις ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τη μάσκα του «Scream», για να τρομάξουν τα «ανήσυχα» παιδιά έτσι ώστε να έχουν καλύτερη συμπεριφορά.

Ενα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν ευρέως στο Διαδίκτυο δείχνει εργαζόμενο παιδικού σταθμού να απευθύνεται στη γυναίκα με τη μάσκα λέγοντας της να αποφύγει ορισμένα νήπια που ήταν «καλά». Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με αναφιλητά καθώς η δασκάλα τους κάνει βόλτα στις τάξεις, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας σε εκείνα, φορώντας πάντα τη μάσκα από την ταινία «Scream».

Σε άλλη στιγμή απεικονίζεται η γυναίκα να σκύβει προς ένα παιδί που δεν είχε καλή συμπεριφορά και να το ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;». Το παιδί, εμφανώς αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της. Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού πριν του φωνάξει «πρέπει να είσαι καλό παιδί». Στη συνέχεια, η παιδαγωγός αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «πρέπει να είστε έτοιμα».

Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα και πλησιάζει προς το μέρος τους. Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία μικρά παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Η νηπιαγωγός πλησιάζει τα παιδιά και στη συνέχεια επιχειρεί να κυνηγήσει ένα από αυτά που κλαίει και τρέχει μακριά. Αφού διατάζει τα παιδιά να «καθαρίσουν», στη συνέχεια ουρλιάζει προς αυτά, προκαλώντας τα κλάματα τους.