Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των γονέων για την πρόοδο των μαθητών, ένας νεαρός δεν άκουσε αυτά που ήθελε να ακούσει από τον καθηγητή του. Κι επειδή αυτά που είπε ο εκπαιδευτικός στους γονείς του δεν ήταν αρεστά στον τραμπούκο, τον έπληξε με καταιγισμό γροθιών μέσα στην τάξη. Το ντροπιαστικό συμβάν έλαβε χώρα σε σχολείο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με τους άλλου μαθητές που είχαν μυρίσει... αίμα να καταγράφουν το περιστατικό σε βίντεο.

O καθηγητής στο λύκειο Discovery αποχώρησε από το σχολείο με αίματα και χτυπήματα στο κεφάλι που του προκάλεσαν ζάλη. Η επίθεση, πραγματοποιήθηκε μια ημέρα μετά την ενημέρωση των γονέων του μαθητή-τραμπούκου ότι δεν τα πήγαινε καλά στα μαθήματά του, όπως αναφέρει  η Daily Mail.

Τον ανήλικο τραμπούκο σταμάτησε άλλος μαθητής ο οποίος παρενέβη προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να σώσει τον εκπαιδευτικό από τη μήνη του νταή. «Δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πρέπει να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού όταν πηγαίνει στη δουλειά του. Θέλω μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι ασφαλείς γιατί ο σύζυγός μου αγαπά τη δουλειά του» δήλωσε η γυναίκα του καθηγητή που δέχθηκε την επίθεση. Η ίδια, τέλος, ζήτησε περισσότερη ασφάλεια επισημαίνοντας ότι ήταν άλλος μαθητής αυτός που σταμάτησε την επίθεση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.