Μενού
  • Α-
  • Α+

Σπάνια δημόσια εμφάνιση, από τις ελάχιστες μέσα στο 2022, πραγματοποίησε η ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, σήμερα, Σάββατο 3/12, σε εκδήλωση στο Σότσι. Συγκεκριμένα, η 39χρονη «χρυσή» ολυμπιονίκης και πολιτικός εμφανίστηκε στα εγκαίνια του νέου προπονητικού κέντρου της πόλης. Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε η Καμπάεβα ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμα: Βλαντίμιρ Πούτιν: «Επεσε από τις σκάλες - Εχει καρκίνο στο γαστρεντερολογικό»

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2830107.html

Το ρωσικό περιοδικό της showbiz Starhit τήν περιέγραψε ως «αδυνατισμένη, με κομψά διαμορφωμένο πρόσωπο», πιθανώς αναφερόμενο στην πλαστική επέμβαση στην οποία υπονοείται από πολλές πλευρές ότι υποβλήθηκε. Σύμφωνα με τη Daily Mail, είπε στους γυμναστές στο διεθνές τουρνουά Divine Grace ότι «το αδύνατο είναι δυνατό» ενώ αναφέρθηκε και στη δική της καριέρα. «Όταν ήμουν αθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική, δεν μπορούσα ούτε να ονειρευτώ τέτοιες συνθήκες όπως αυτές που έχετε σε αυτό το νέο αθλητικό προπονητικό κέντρο», είπε. «Αλλά όπως δείχνει η ζωή, το αδύνατο είναι εφικτό» είπε ακόμα και συνέχισε: «Και η Ρωσία είναι μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες».

Υπενθυμίζεται πως τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Μόσχας δεν επιτρέπεται να συζητήσουν τη 15χρονη σχέση της με τον Πούτιν ούτε τα παιδιά που φημολογείται ότι έχουν. Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Καμπάεβα ήταν έγκυος, όμως ο Ρώσος πρόεδρος την πίεσε να κάνει έκτρωση. Η Αλίνα Καμπάεβα ήταν έγκυος, περιμένοντας κορίτσι. Αλλά ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θεώρησε την εγκυμοσύνη της Καμπάεβα άκαιρη και τη γέννηση ενός ακόμη, μη προγραμματισμένου παιδιού, ανεπιθύμητη.

Ως αποτέλεσμα, οι σχέσεις μεταξύ Πούτιν και Καμπάεβα επιδεινώθηκαν. Και στα τέλη Αυγούστου, ο πρόεδρος επέμεινε να κάνει έκτρωση παρά το γεγονός ότι η εγκυμοσύνη είχε ήδη ξεπεράσει τις 20 εβδομάδες. Μετά την άμβλωση, προέκυψαν επιπλοκές και για κάποιο χρονικό διάστημα η Καμπάεβα δεν μπορούσε να εμφανιστεί δημόσια», ανέφερε το αμφιλεγόμενο κανάλι Telegram General SVR τον Σεπτέμβριο.