Μενού
T.J. Holmes, Amy Robach
T.J. Holmes, Amy Robach | Youtube
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο αμερικανικός τηλεοπτικός σταθμός, ABC News, να μην έχει πολιτική που να μην επιτρέπει τις συντροφικές σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων της, παρόλα αυτά φαίνεται πως το ποτήρι ξεχείλισε για τους T. Τζ Χολμς και Έιμι Ρόμπαχ που εργάζονται ως οικοδεσπότες στο spinoff talkshow Good Morning America GMA3 από το 2020. Και οι δύο είναι παντρεμένοι, αλλά μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, εκπρόσωπός τους είπε ότι και οι δύο είχαν χωρίσει από τους συζύγους τους και η σχέση ξεκίνησε μόλις πρόσφατα.

Η πρόεδρος του ABC News, Kιμ Γκόντγουιν ανακοίνωσε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια εσωτερικής επικοινωνίας ότι το ζευγάρι δεν θα παρουσιάζει πλέον την καθημερινή του εκπομπή, καθώς η υποτιθέμενη σχέση αποσπά υπερβολικά «την προσοχή εσωτερικά και εξωτερικά». «Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με κουτσομπολιά, εικασίες και φήμες», είπε. «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά». Η σχέση του Χολμς και του Ρόμπαχ αποκαλύφθηκε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του ζευγαριού σε διακοπές.

Εκπρόσωπος του ABC News αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ η Daily Mail ήταν η πρώτη που ανέφερε τα νέα τη Δευτέρα. Η υποτιθέμενη σχέση της Ρόμπαχ και του Χολμς έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα αφού οι δυο τους φλέρταραν σε κοινή θέα, μέσα σε ένα μπαρ κοντά στo τηλεοπτικό στούντιο του ABC. Πιστεύεται ότι το ειδύλλιο του Χολμς με τη συμπαρουσιάστριά του είχε ξεκινήσει ήδη από την άνοιξη, αν και άλλες πηγές κοντά στους παρουσιαστές επιμένουν ότι η σχέση ξεκίνησε τον Αύγουστο, όταν χώρισαν από τους συζύγους τους.