Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη ένας τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/12) σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Τορόντο, στον ανατολικό Καναδά, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής Αστυνομίας. Ο δράστης έχει επίσης πέσει νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυρών με τις δυνάμεις της τάξης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τζιμ Μακσουίν, επικεφαλής των τοπικών Αρχών, ο οποίος διευκρίνισε ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε κτήριο κατοικιών.
Οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία, καθώς και η ταυτότητα του δράστη και των θυμάτων του, αλλά και του κινήτρου που όπλισε το χέρι του, παραμένουν άγνωστα, με τις πληροφορίες που δίνουν οι Αρχές να βγαίνουν με το σταγονόμετρο.
Από τους πυροβολισμούς υπάρχει κι ένας τραυματίας, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του δεν κρίνεται σοβαρή. Προς το παρόν δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η ταυτότητα του δράστη, ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν ότι έδρασε μόνος του. Τα θύματα εντοπίστηκαν σε διάφορα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στην Βόγκαν, μια πόλη περίπου 30 χιλιόμετρα βόρεια του Τορόντο. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν από το κτήριο και δεκάδες ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα έσπευσαν στην περιοχή, όπως μετέδωσαν τα καναδικά μέσα ενημέρωσης.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.