Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν κι αρκετοί τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο 10ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με πληροφορίες της parisien, οι πυροβολισμοί έλαβαν χώρα στο Κουρδικό Πολιτιστικό Κέντρο Ahmet-Kaya, στη rue d'Enghien 16. Ενας άνδρας γύρω στα 70 άνοιξε πυρ εναντίον πολλών ανθρώπων. Κατά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί του απέσπασαν το όπλο από τα χέρια.
Στο Twitter, το αρχηγείο της Αστυνομίας καλεί τους Παριζιάνους να «αποφύγουν τον τομέα» και «να αφήσουν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να επέμβουν» σε αυτή τη συνοικία που περιλαμβάνει το Grand Rex μέχρι και την πύλη του Saint-Denis.
- Μπάρμπα για το σκετς της Λατινοπούλου: «Άτυχη στιγμή , δεν νομίζω ότι το έχουμε ξαναδεί»
- Το «απαγορευμένο» πασχαλινό επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο ακατανόητος λόγος
- Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Τα SMS των συλληφθέντων σε φίλη της 19χρονης - «Χρεώνει» τους δύο ο τρίτος
- Ιωάννα Τούνη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης κατά της απόφασης για το revenge porn
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.