Μενού
gallia - asthenoforo
Ασθενοφόρο στη Γαλλία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι όπου και ένα τρίχρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο σε διαμέρισμα. Σύμφωνα με τις ανακριτικές Αρχές, που ξεκίνησαν την έρευνα για να δώσουν «φως» στα αίτια του θανάτου, οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, οι οποίοι έχουν και άλλα τέσσερα παιδιά, παρατήρησαν την εξαφάνιση της μικρής τους κόρης και άρχισαν να ψάχνουν παντού, και εντός και στο εξωτερικό του σπιτιού.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας μετά και τη σύντομη αναζήτηση που έκανε κατάλαβε αργότερα ότι η κόρη του βρισκόταν μέσα στο πλυντήριο, το οποίο και εκείνη την ώρα ήταν απενεργοποιημένο. Το σοκ του ήταν τόσο μεγάλο, που κάλεσε τις Αρχές με τους διασώστες να την απεγκλωβίζουν, αλλά να μην καταφέρνουν να την επαναφέρουν στη ζωή. Αστυνομική πηγή, που αναφέρθηκε στην τραγική υπόθεση, σημείωσε ότι «εκ πρώτης όψεως, το παιδί δεν έφερε σημάδια από χτυπήματα», είπε αστυνομική πηγή στο BFMTV.

Τι έγινε

Σύμφωνα με την «Parisien», η μικρή είχε γενέθλια πριν από λίγες μέρες, γεγονός που κάνει την υπόθεση πιο τραγική. Όπως αναφέρεται, όλα συνέβησαν στις 22:30 στο διαμέρισμα της οικογένειας, με τον πατέρα μαζί με ένα από τα αδέλφια της να ανακαλύπτουν τη σορό του άτυχου κοριτσιού. Το παιδί ήταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση όταν διασώθηκε, ενώ ο θάνατός της διαπιστώθηκε λίγο μετά τις 23:30.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία. «Αλλά πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί, για να ολοκληρωθεί η έρευνα. Δεν ξέρουμε καθόλου τι έγινε. Προφανώς δεν έφερε ίχνη ξυλοδαρμού. Η αυτοψία θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα» αναφέρει πηγή. Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα, ηλικίας 48 ετών, η πόρτα του πλυντηρίου ήταν κλειστή την ώρα που την βρήκαν.

Πέντε τα παιδιά της οικογένειας

Αφού επέστρεψε από τη δουλειά, ο πατέρας δείπνησε με την 37χρονη σύζυγό του και ένα από τα παιδιά τους. «Ο μεγαλύτερος γιος τους είναι 18 ετών, μετά είναι οι γιοι μεταξύ 7 και 16 ετών και τέλος το θύμα», συνεχίζει η ίδια πηγή. Οι γονείς προφανώς δεν ήξεραν τι ακριβώς έκαναν τα άλλα τέσσερα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Μόνο στο τέλος του γεύματος οι γονείς ανησύχησαν για την απουσία του κοριτσιού. Τότε όλη η οικογένεια άρχισε να ψάχνει πού είχε πάει. Μάλιστα, ζήτησαν βοήθεια και από τους γείτονες.