Μενού
akrobatis-mexiko
Ακροβάτης, Μεξικό | Daily Mail
  • Α-
  • Α+

Σοκ έπαθαν οι θεατές μίας παράστασης που πραγματοποιούσε ένα τσίρκο στο Μεξικό, καθώς μία ακροβάτισσα γλίστρησε και έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ολα έγιναν κατά τη διάρκεια της παράστασης «Fantasy World On Ice» στο Tampico του Μεξικό, με βίντεο που έχουν εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν αποτυπώσει τη στιγμή που η ακροβάτισσα Mia Gonzales Soto, ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της με ένα εναέριο στεφάνι, κάποια στιγμή κάτι πήγε λάθος με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο κενό, από μεγάλο ύψος.

Οπως φαίνεται στα εν λόγω πλάνα που δημοσίευσε η Daily Mail, δίπλα της έσπευσε αμέσως ένας άνδρας, προκειμένου να τη βοηθήσει, ενώ τα φώτα έκλεισαν. Το κοινό χειροκροτούσε προκειμένου να την εμψυχώσει. Η ακροβάτισσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Tampico και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Σε ανακοίνωσή του, το τσίρκο ανέφερε: «Μεταξύ του κοινού μας ήταν μια γυναίκα που ανήκει σε παραϊατρικό προσωπικό και έδωσε εθελοντικά τις πρώτες βοήθειες. Θα της είμαστε για πάντα ευγνώμονες». «Η πτώση ήταν δραματική. Ωστόσο, δεν υπήρξαν κατάγματα ή εσωτερικές βλάβες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Mia κατάφερε να βγει από το νοσοκομείο. Είναι καλά στην υγεία της», καταλήγει η ανακοίνωση.