Ενα ελικόπτερο Blach Hawk συνετρίβη στην Αλαμπάμα οδηγώντας στο θάνατο τους δύο επιβαίνοντες. Το στρατιωτικό ελικόπτερο της αεροπορίας της Εθνοφρουράς του Τενεσί -πολιτείας που γειτονεύει με την Αλαμπάμα- κατέπεσε ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση κοντά σε αυτοκινητόδρομο και σε άλλον οδικό άξονα, ανέφερε η διοίκηση της Εθνοφρουράς του Τενεσί.
«Μας γεμίζει βαθιά θλίψη η απώλεια των δυο μελών της Εθνοφρουράς», τόνισε ο στρατηγός Γουόρνερ Ρος, επικεφαλής του σώματος στην πολιτεία των ΗΠΑ. Σε χωριστή ανακοίνωσή του, ο Ρόμπερτ Κάρβερ, εκπρόσωπος της Εθνοφρουράς, τόνισε πως θα ήταν «πρόωρο να αναφερθούμε στα πιθανά αίτια της συντριβής».
Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει το ελικόπτερο την ώρα που πέφτει, κι όπως φαίνεται από τους στροβιλισμούς που κάνει, δεν υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος από τον χειριστή του.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.