Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (18/2) στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, καθώς έχουν πέσει πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στα δυτικά προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας, στην επιχειρηματική περιοχή Λα Ντεφάνς, όπου και υπάρχουν αναφορές ότι μέσα στο εμπορικό κέντρο ακούστηκαν πυροβολισμοί. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι στο σημείο έχει ακουστεί και έκρηξη, ενώ ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος, για να σωθεί.
Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είπε ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές Αρχές, η επιχείρηση των οποίων στο σημείο βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Οι Αρχές έχουν απευθύνει έκκληση και στον κόσμο να μην πλησιάζει στην περιοχή, ενώ την ίδια ώρα γαλλικά μέσα αναφέρουν ότι ο πανικός προξενήθη, επειδή άνδρας έπεσε στο «κενό» από το εμπορικό κέντρο, πληροφορία όμως, που δεν έχει διασταυρωθεί πλήρως. Άξιο αναφοράς είναι ότι σε βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στα social media ακούγονται πυροβολισμοί και εκρήξεις από το σημείο.
- Το «ημερολόγιο εισβολής» του λαγοκέφαλου στην Ελλάδα: Χάρτης με τις περιοχές όπου εντοπίζεται
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- Ειρήνη Μουρτζούκου: «Απολάμβανε να σκοτώνει» - Κόλαφος η εισαγγελική πρόταση για τους τρεις φόνους παιδιών
- Η «καταραμένη» λίμνη Λάνιερ που καταπίνει ανθρώπους χτύπησε ξανά: Μυστηριώδης θάνατος 21χρονου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.