Μενού
steve-jobs
Στιβ Τζομπς | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Πέραν από τους πιο επιδραστικούς και αυτοδημιούργητους ανθρώπους της τεχνολογίας ο Στιβ Τζομπς είχε και τη φήμη του ανθρώπου που δεν του άρεσε να δίνει αυτόγραφα. Ετσι απέκτησε άλλη σημασία η δημοπράτηση ενός αντικειμένου με την υπογραφή του, το οποίο και τελικά αναμένεται να πωληθεί σε μία τιμή που αγγίζει δυσθεώρητα ύψη...

Ετσι, η συνήθεια του Στιβ Τζομπς να μην δίνει αυτόγραφα πουθενά θα κάνει κάποιον άνθρωπο πλούσιο, αφού βγήκε προς πώληση ένα βραβείο με την υπογραφή του συνιδρυτή της Apple. Στην ιστοσελίδα Moments In Time πωλούνται κατά καιρούς διάφορα παλαιότερα έγγραφα και αντικείμενα και πλέον υπάρχει διαθέσιμο και ένα συλλεκτικό αντικείμενο από την ιστορία της εταιρείας.

Η τιμή του έχει οριστεί στα 95 χιλιάδες δολάρια και είναι ένα βραβείο που δόθηκε στη Σούζαν Λίντμπεργκ, η οποία και το 2000 έκλεισε τα δέκα χρόνια στο δυναμικό της Apple (εργαζόταν στο τμήμα marketing).

Το κορνιζαρισμένο έγγραφο δινόταν ως αναγνώριση σε όσους έκλειναν δεκαετία στην εταιρεία και σε αυτό είχε υπογράψει (μία από τις σπάνιες φορές) ο Στιβ Τζομπς. Η Λίντμπεργκ εργάστηκε συνολικά 25 χρόνια στην Apple και έφυγε το 2013 ως η επικεφαλής του Buzz Marketing για όλες τις αγορές του πλανήτη.