Μενού
aksener
@ezcanTopall
  • Α-
  • Α+

Την έβαλε ο Ερντογάν στο στόχαστρο, βγήκαν παγανιά οι παρακρατικοί και το μήνυμα... εστάλη. Ενοπλη επίθεση έγινε πριν από λίγο στην Κωνσταντινούπολη στα γραφεία του Καλού Κόμματος, του οποίου ηγείται η Μεράλ Ακσενέρ, ορισμένη εχθρός του Τούρκου προέδρου. Η Μεράλ Ακσενέρ ήταν αυτή που ξεμπρόστιασε τον θίασο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο ο Τούρκος πρόεδρος, έκανε ότι έριχνε μπετά σε νεοαναγειρόμενο νοσοκομείο στο ισοπεδωμένο από τον φονικό Εγκέλαδο Χατάι, κι όπως αποδείχθηκε ήταν ένα πλάνο τραβηγμένο στη μέση του πουθενά με έναν εργάτη να ρίχνει μπετό σε κάτι σιδερόβεργες, που υποτίθεται ότι ήταν τα θεμέλια του νοσοκομείου που έφτιαχνε ο πρόεδρος για τους λαβωμένους συμπολίτες του.

Ο Ερντογάν, την απείλησε ευθέως λέγοντας σε δηλώσεις του, «Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!» ήταν η απειλή που εκστόμισε ο πρόεδρος της γείτονος στην πολιτική του αντίπαλο.

Η επίθεση

Το πρωί της Παρασκευής (31/3) άγνωστος πυροβόλησε στην τζαμαρία του πολιτικού γραφείου του κόμματος της αντιπολίτευσης. Μεγάλος αριθμός αστυνομικών έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση όσων βρίσκονταν στο κτήριο του κόμματος, όμως ο δράστης τράπηκε σε φυγή και παραμένει άφαντος.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου καταδίκασε την ένοπλη επίθεση με δήλωσή του στο Twitter. Μεταφέροντας τις καλύτερες ευχές του στα μέλη του κόμματος, υπογράμμισε επίσης την προσδοκία του ότι οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη το συντομότερο όσο το δυνατόν.

Απασφάλισε η Ακσενέρ

Η Μεράλ Ακσενέρ έγραψε για την επίθεση στο Twitter: «Στην εποχή της εξουσίας σας, όλες οι επιθέσεις στο σπίτι μου και στους συναδέλφους μου έμειναν ατιμώρητες. Σήμερα, έγινε ένοπλη επίθεση στα κεντρικά μας γραφεία της Κωνσταντινούπολης, κύριε Ρετζέπ! Πάρτε τις σφαίρες που έρχονται εναντίον μας, γνωρίζοντας τις απειλές σας ως καθήκον μας. Αν πρόκειται να έρθεις, έλα!» έγραψε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος.