Στην πρωτεύουσα του πολυπαθούς Σουδάν, όπου μαίνονται οι ένοπλες συρράξεις μεταξύ του κυβερνητικού στρατού και παραστρατιωτικών οργανώσεων, το Χαρτούμ κατάφεραν να μπουν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/4) Έλληνες κομάντο των Ενόπλων Δυνάμεων και ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία.
Στα σχετικά πλάνα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνεται το Ειδικό Κλιμάκια των Ειδικών Δυνάμεων της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, που «τρέχει» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, να φτάνει στο Χαρτούμ με το μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας και μετά από δύο ώρες επιβίβασε στο μεταγωγικό αεροσκάφος 39 πολίτες, εκ των οποίων οι 20 ήταν από Ελλάδα, 1 από Γερμανία, 4 από Ισπανία, 5 από Ολλανδία, 1 από Σερβία, 8 από Φιλιππίνες και 6 κατοικίδια.
Η αποστολή, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, αποχώρησε από το στρατιωτικό αεροδρόμιο που βρίσκεται βόρεια του Χαρτούμ μετά από δύο ώρες.
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Έξω από τη συμφωνία ο Νετανιάχου: Δήλωσε στον Τραμπ ότι δεν δεσμεύεται από τη «λιβανική ρήτρα»
- Το χουνέρι της Ρόδου, ο συντονιστής της πρεμιέρας Τσίπρα και η εφαρμογή για τις τιμές
- Τραγωδία με νεκρό σε γάμο στην Κάλυμνο - Εξερράγη δυναμίτης στα χέρια του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.