Ένα ιδιαίτερα σπάνιο φαινόμενο σημειώθηκε σε μία οικογένεια στη Μεγάλη Βρετανία, όπου και ο γιος μίας γυναίκας είναι μικρότερος από τον... εγγονό της τους οποίους και θήλασε.
Ο λόγος για την Τζέιν Μακνέις, 47χρονών σήμερα, η οποία και έγινε γιαγιά όσο ήταν στα μέσα της τρίτης δεκαετίας, καθώς η κόρη της Λάουρα έμεινε έγκυος όσο ήταν ανήλικη και πιο συγκεκριμένα όταν ήταν 15χρονών. Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση δεν ήταν τόσο ότι απέκτησε εγγόνι σε τόσο μικρή ηλικία, αλλά ότι έμεινε και η ίδια έγκυος, με το δεύτερο παιδί της, σε ηλικία 37χρονών.
Το νήπιο, που φέρει το όνομα Όλιβερ, είναι σήμερα 9χρονών, ενώ ο «ανιψιός» του Έβι και γιος της Λάουρα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, καθώς είναι 11χρονών. Άμα πιστεύετε ότι μπερδευτήκατε, περιμένετε να διαβάσετε τη συνέχεια στην οικογενειακή υπόθεση.
Λίγο χρόνια αφού η οικογένεια καλωσόρισε τα δύο αγοράκια, οι δύο γυναίκες ανακάλυψαν ότι περίμεναν παιδί την ίδια στιγμή, καλωσορίζοντας έτσι τον επόμενο γιο της Τζέι, Μπεν, και την κόρη της Λάουρα, Μπέλλα, οι οποίοι είναι σήμερα 7 ετών.
Η Τζέιν, μάλιστα, αποκάλυψε ότι λόγω και των χρονικών συγκυριών είχε αναλάβει τον θηλασμό και των δύο εγγονιών της.
»Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά ακραίο και ότι δεν θα νιώθει άνετα ο καθένας», δήλωσε η Τζέιν. «Θα υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι αυτό είναι καταπληκτικό και απόλυτο προνόμιο. Και θα υπάρξουν άλλοι άνθρωποι που θα φρικάρουν με αυτό», πρόσθεσε σχετικά η επιχειρηματίας και συγγραφέας.
Η Τζέιν, μάλιστα, φαίνεται πως έχει καταλήξει και στο λόγο για τον οποίο πιστεύει ότι τόσο η ίδια, όσο και η κόρη της αποφάσισαν σε τόσο μικρή ηλικία να κάνουν παιδιά. «Είμαστε και οι δύο», μοιράστηκε.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.