Μενού
stepsi karolos
Περιττώματα αλόγων | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Η στέψη ολοκληρώθηκε, o Κάρολος Γ' είναι ο νέος βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας αλλά το Λονδίνο θέλει... ακόμη δουλειά μέχρι και να επανέλθει στους γρήγορους ρυθμούς που έχει συνηθίσει.

Δεν λείπουν, μάλιστα, και τα πρώτα παράπονα των κατοίκων της αγγλικής πρωτεύουσας προς τον δήμαρχο του Λονδίνου καθώς δεν ήταν και τόσο προετοιμασμένος για τις «εκπλήξεις» που άφησαν τα άλογα της βασιλικής φρουράς πίσω τους. Οι δρόμοι είναι πάρα πολύ βρώμικοι εδώ και δύο μέρες λόγω των περιττωμάτων των αλόγων της φρουράς.

Παράλληλα, αρκετοί δρόμοι είναι γεμάτοι σκουπίδια, όπως μπουκάλια μπύρας λόγω και των μεγάλων πάρτι που έλαβαν χώρα την Κυριακή όπου και πραγματοποιήθηκε και η μεγάλη συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ. Εκτιμάται, μάλιστα, ότι καταναλώθηκαν περίπου 63 εκατομμύρια ποτήρια μπύρας.

Αφηνίασε άλογο στην τελετή

Δεν έλειψαν και άλλα έκτροπα στην τελετή για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου καθώς ένα άλογο αφηνίασε και κινήθηκε προς τα πίσω στην πλευρά που ήταν συγκεντρωμένο το πλήθος.

Ωστόσο, η εμπειρία ενός φρουρού κατάφερε να το ηρεμήσει και να μη σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA