Μενού
charles
AP
  • Α-
  • Α+

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (6/5) και ένας φωτογράφος που τραβούσε στιγμιότυπα από τη μεγαλοπρεπή τελετή ισχυρίζεται ότι «τσάκωσε» με τον φακό του ένα UFO, κατά τη διάρκεια των επιδείξεων της βασιλικής αεροπορίας (Red Arrows).

Όπως δήλωσε ο 59χρονος φωτογράφος, Simon Balson, ο οποίος βρισκόταν στον 13ο όροφο του κτιρίου όπου μένει κατά τη διάρκεια της τελετής: «Ο καιρός ήταν κακός, έτσι δεν υπήρχαν πουλιά στον αέρα, και δεν μπορούσα να δω πραγματικά τα αεροπλάνα, οπότε δεν έλεγξα τις φωτογραφίες μέχρι αργότερα. Όταν το έκανα, όμως, εντόπισα αυτό το παράξενο μικρό κόκκινο αντικείμενο και απλώς σκέφτηκα "τι στο διάολο είναι αυτό;"».

Ο ίδιος τονίζει ότι δεν έχει ιδέα τι θα μπορούσε να είναι το εν λόγω αντικείμενο αν και προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μήπως και κατέληγε σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Ανέφερε δε ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση που εθεάθη UFO γύρω από το Ανατολικό Λονδίνο το τελευταίο διάστημα και ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις λήψεις του ήταν για την πιθανότητα κάποιος άλλος να γνωρίζει τι ήταν τελικά αυτό το ιπτάμενο κόκκινο αντικείμενο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA