Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τίνα Τέρνερ, η βασίλισσα του Rock ‘n’ Roll, πέθανε σήμερα Τετάρτη (24/5) σε ηλικία 83 ετών με τον εκπρόσωπό της να εκδίδει ανακοίνωση για να γνωστοποιήσει τη δυσάρεστη είδηση. 

Αν και στην ανακοίνωση που ακολουθεί, ο εκπρόσωπος της Τίνα Τέρνερ δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου της τραγουδίστριας, είναι ξεκάθαρο ότι η ίδια αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της για μεγάλο χρονικό διάστημα:

«Η Tina Turner, η "Βασίλισσα του Rock'n Roll" πέθανε ειρηνικά σήμερα σε ηλικία 83 ετών, μετά από μακρά ασθένεια, στο σπίτι της στο Kusnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο».

Το 2018 είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι υπέστη εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πρέπει να μάθει να περπατάει από την αρχή, ενώ νωρίτερα το 2016 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εντέρου και η υπέρταση είχε οδηγήσει σε νεφρική ανεπάρκεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.