Μενού
ekloges-tourkia
Γυναίκα πήγε να ψηφίσει με το αρνί της | @onediocom
  • Α-
  • Α+

Η εκλογική αναμέτρηση στην Τουρκία έχει και ευτράπελα! Πολίτες που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα άφησαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα σε μία ομαλή διαδικασία, σύμφωνα με τους επίσημους ισχυρισμούς.

Όπως και στις περασμένες εκλογές της 14ης Μαΐου, έτσι και τώρα η ανεβασμένη συμμετοχή στη διαδικασία αποτυπώνεται με την προσέλευση ασθενών και ηλικιωμένων στην κάλπη.

Μάλιστα, υπάρχει και «κινητή κάλπη» που μεταφέρουν οι υπάλληλοι της Επαρχιακής Εκλογικής Επιτροπής στα σπίτια ασθενών ή αναπήρων. 

Επίσης ψηφοφόροι έρχονται στα εκλογικά κέντρα με ιδιαίτερη συνοδεία, όπως μία κυρία που κατέφτασε με το... αρνί της για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Στην Άγκυρα, ένας ψηφοφόρος έκανε πρόταση γάμου έκπληξη στην αγαπημένη του. Μάλιστα της εμφάνισε ένα ψηφοδέλτιο, στο οποίο η ίδια έπρεπε να επικυρώσει το «ναι» στην πρότασή του.

Σε μια ακόμη πιο εντυπωσιακή στιγμή, ένα ζευγάρι νεόνυμφων, αποφάσισε να ψηφίσει μάλλον αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γάμου τους. Ετσι το νιόπαντρο ζευγάρι εμφανίστηκε στο εκλογικό του τμήμα για να πάρει μέρος στη διαδικασία, συμμετέχοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στις εκλογές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.