Μενού
emine erntogan
Εμινέ Ερντογάν | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τη σύζυγο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, να πηγαίνει στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές της γειτονικής χώρας χωρίς, όμως, να δείχνει κάποια ταυτότητα.

Το ακόμη πιο παράξενο στην υπόθεση είναι ότι παρόλο που – κανονικά – απαγορεύεται να ψηφίσει κανείς ή καμία χωρίς να έχει υποδείξει επίσημο έγγραφο, στη σύζυγο του Τούρκου προέδρου που φαίνεται πως κερδίζει στις εκλογές, της επετράπη να ασκήσει το εκλογική της δικαίωμα.

Το περιστατικό σχολιάστηκε από τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, τα οποία στηλιτεύουν το γεγονός ότι η Εμινέ Ερντογάν ψήφισε «ανώνυμα» κάτι που έχει προκαλέσει σάλο.

Πού ψήφισαν

Άξιο αναφοράς είναι ότι η ίδια μαζί με τον Ταγίπ Ερντογάν ψήφισαν στο εκλογικό κέντρο που είχε στηθεί στο γυμνάσιο – λύκειο, Σαφέτ Τσεμπί στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαιρέτησε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και τους εκλογικούς και δικαστικούς αντιπροσώπους και στη συνέχεια έδωσε την ταυτότητά του, προκειμένου να πάρει το ψηφοδέλτιο και να κατευθυνθεί στην κάλπη για να ψηφίσει.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.