Μενού
erntogan - moirazei hrimata
Ο Ερντογάν μοιράζει χρήματα | Twitter - @Reuters
  • Α-
  • Α+

Μία πάγια τακτική που έχει ακολουθήσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας είναι να μοιράζει χρήματα σε υποστηρικτές του και μη, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Τουρκίας.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος και εξασφάλισε τη νίκη του στον β' γύρο των προεδρικών εκλογών έναντι του αντιπάλου του και ηγέτη της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, και είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της χώρας για ακόμη μία πενταετία, είχε μοιράσει «χαρτζηλίκι» και στα παιδιά των σεισμόπληκτων περιοχών, γεγονός που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Αυτή τη φορά ο Ερντογάν μοίρασε και πάλι χρήματα έξω από το εκλογικό κέντρο που ψήφισε στην Κωνσταντινούπολη. Δεκάδες ήταν οι πολίτες που μαζεύτηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο για να πάρουν έστω και λίγα χρήματα, όπως και αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο:

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.