Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται ο πληροφοριοδότης που έχει «ανάψει φωτιές» στις ΗΠΑ αναφορικά με τα UFO και την εξωγήινη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Γκρους, ένας πρώην αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, είχε ρίξει «βόμβα» πριν από λίγες ημέρες ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση διαθέτει «άθικτα και εν μέρει άθικτα» σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης. Τώρα ο Γκρους το πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς, σύμφωνα με την Daily Mail, υποστηρίζει ότι ορισμένοι εξωγήινοι είναι κακόβουλοι ενώ έχουν σκοτώσει και ανθρώπους!

«Αν και δεν μπορώ να μπω στις λεπτομέρειες γιατί αυτό θα αποκάλυπτε ορισμένες απόρρητες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, ενημερώθηκα από μερικά άτομα στο πρόγραμμα ότι υπήρχαν κακόβουλα γεγονότα όπως αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα εάν σκότωσαν ανθρώπους απάντησε καταφατικά προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το μυστικό, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας ανθρώπων.

Ο Ντέιβιντ Γκρους υπηρέτησε 14 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, ενώ υπήρξε επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας. Ο ρόλος του, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν να ενεργεί ως εκπρόσωπος του NRO (National Reconnaissance Office) όταν ασχολούταν με την Task Force Unidentified Aerial Phenomena. Η ειδική ομάδα συγκροτήθηκε ειδικά για τη διερεύνηση των UFO.

Την τελευταία εβδομάδα, δημοσιοποίησε αυτά που γνωρίζει γα τα UFO, ισχυριζόμενος ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους «εξωτικά» (δηλαδή μη ανθρώπινα) σκάφη, ενώ αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε έναν αγώνα εξοπλισμών με τη Ρωσία και την Κίνα για να κατανοήσουν την εξωγήινη ζωή.

Στα πιο πρόσφατα σχόλιά του, ο Γκρους αναφέρει ότι οι «μη ανθρώπινες» οντότητες έχουν ενεργήσει με κακία και μάλιστα έχουν σκοτώσει μερικούς πιλότους. «Νομίζω ότι η πλάνη του κόσμου οφείλεται στο ότι είναι προχωρημένοι, είναι ευγενικοί. Δεν θα καταλάβουμε ποτέ πραγματικά τις πλήρεις προθέσεις τους και αυτό οφείλεται στο ότι δεν είμαστε αυτοί. Αλλά νομίζω ότι αυτό που φαίνεται να είναι κακόβουλη δραστηριότητα έχει συμβεί. Αυτό βασίζεται σε δραστηριότητες διερεύνησης πυρηνικών εγκαταστάσεων και σε μαρτυρίες».

Αν και δεν μπορώ να μπω στις λεπτομέρειες γιατί αυτό θα αποκάλυπτε ορισμένες απόρρητες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, ενημερώθηκα από μερικά άτομα στο πρόγραμμα ότι υπήρχαν κακόβουλα γεγονότα όπως αυτό», είπε, όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα εάν κάποιοι σκότωσαν ανθρώπους.

Τι ακριβώς υποστηρίζει ο Γκρους;

Σε μια συνέντευξη με τους δημοσιογράφους του Debrief, οι οποίοι προηγουμένως είχαν αποκαλύψει την ύπαρξη ενός μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου που ερευνούσε UFO, ο Γκρους είπε ότι η αμερικανική κυβέρνηση και οι αμυντικοί εργολάβοι είχαν ανακτήσει θραύσματα μη ανθρώπινων σκαφών και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρα οχήματα που μπορούσαν να περιγραφούν ως εξωγήινα.  «Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα» υπογράμμισε ο αξιωματούχος.

Ο Γκρέι, ο οποίος, σύμφωνα με το Debrief, αναλύει ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα μέσα στο Nasic, επιβεβαίωσε την αφήγηση του Γκρους. «Το φαινόμενο της ύπαρξης μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι», είπε ο Γκρέι. «Οι ανακτήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και ωστόσο μια παγκόσμια λύση συνεχίζει να μας διαφεύγει». Το Debrief μίλησε με αρκετούς από τους πρώην συναδέλφους του Γκρους, καθένας εκ των οποίων εγγυήθηκε για την ορθότητα των λόγων του, ως «ένας αξιωματικός με την ισχυρότερη δυνατή ηθική πυξίδα». 

«Είναι ένα πράγμα να υπάρχουν ιστορίες στα ιστολόγια συνωμοσίας, αλλά όταν έμπιστα πρόσωπα να βγαίνουν μπροστά και μιλούν με στοιχεία, αυτό διαμορφώνει μια σοβαρή κατάσταση που πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω» ανέφερε αξιωματούχος που συνεργάστηκε με τον Γκρους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.